
Karmelowa łódeczka z bogatym wnętrzem
Dowiedz się, co sprawia, że Toffifee jest tak wyjątkowe.
W oczach „Och!”, w buzi „Ach!”

Pyszny karmel
Łódeczka z delikatnego, pysznego karmelu. Unikatowy kształt sprawia, że każda pralinka Toffifee to niezapomniane doznanie.

Chrupiący orzech laskowy
Nasze orzechy laskowe przechodzą specjalny proces prażenia, który nadaje Toffifee unikalny smak i wyjątkową kruchość.

Duuużo kremu orzechowego
Delikatny krem orzechowy między orzechem laskowym a karmelową łódeczką. Kremowe połączenie orzechów laskowych i kakao pasuje tu idealnie.

Czekoladowe wykończenie – po prostu „Mmm…”
Perfekcyjne dopełnienie całości! Oczywiście nie mogło zabraknąć najlepszej czekolady. Błyszcząca, krucha warstwa czekolady jest znakiem rozpoznawczym Toffifee.
Informacje o wartości odżywczej
Wartość odżywcza |
Na 100 g |
Na sztukę (8,3 g) |
Na sztukę %* |
---|---|---|---|
Wartość energetyczna | 2177 kJ / 521 kcal | 181 kJ / 43 kcal | 2% |
Tłuszcz | 29,0 g | 2,4 g | 3% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12,7 g | 1,1 g | 6% |
Węglowodany | 58,9 g | 4,9 g | 2% |
w tym cukry | 48,8 g | 4,1 g | 5% |
Białko | 6,0 g | 0,5 g | 1% |
Sól | 0,27 g | 0,02 g | <1% |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Orzech laskowy (10 %) w karmelu (41 %), kremie orzechowym (37 %) i czekoladzie (12 %)
Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, miazga kakaowa, mleko zagęszczone odtłuszczone, serwatka zagęszczona (z mleka), laktoza (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, syrop z cukru trzcinowego, produkt serwatkowy (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), sól, aromaty.
Może zawierać także migdały, orzeszki ziemne i inne orzechy.
Komentarz
Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.