Karmelowa łódeczka z bogatym wnętrzem

Karmelowa łódeczka z bogatym wnętrzem

Dowiedz się, co sprawia, że Toffifee jest tak wyjątkowe.

W oczach „Och!”, w buzi „Ach!”

Pyszny karmel

Pyszny karmel

Łódeczka z delikatnego, pysznego karmelu. Unikatowy kształt sprawia, że każda pralinka Toffifee to niezapomniane doznanie.

Chrupiący orzech laskowy

Chrupiący orzech laskowy

Nasze orzechy laskowe przechodzą specjalny proces prażenia, który nadaje Toffifee unikalny smak i wyjątkową kruchość.

Duuużo kremu orzechowego

Duuużo kremu orzechowego

Delikatny krem orzechowy między orzechem laskowym a karmelową łódeczką. Kremowe połączenie orzechów laskowych i kakao pasuje tu idealnie.

Czekoladowe wykończenie – po prostu „Mmm…”

Czekoladowe wykończenie – po prostu „Mmm…”

Perfekcyjne dopełnienie całości! Oczywiście nie mogło zabraknąć najlepszej czekolady. Błyszcząca, krucha warstwa czekolady jest znakiem rozpoznawczym Toffifee.

Informacje o wartości odżywczej

Wartość odżywcza

Na 100 g

Na sztukę (8,3 g)

Na sztukę %*

Wartość energetyczna 2177 kJ / 521 kcal 181 kJ / 43 kcal 2%
Tłuszcz 29,0 g 2,4 g 3%
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12,7 g 1,1 g 6%
Węglowodany 58,9 g 4,9 g 2%
w tym cukry 48,8 g 4,1 g 5%
Białko 6,0 g 0,5 g 1%
Sól 0,27 g 0,02 g <1%

*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)

Orzech laskowy (10 %) w karmelu (41 %), kremie orzechowym (37 %) i czekoladzie (12 %)

Składniki: cukier, tłuszcze roślinne (palmowy, shea), orzechy laskowe, syrop glukozowy, mleko w proszku odtłuszczone, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, miazga kakaowa, mleko zagęszczone odtłuszczone, serwatka zagęszczona (z mleka), laktoza (z mleka), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, tłuszcz kakaowy, tłuszcz mleczny, syrop z cukru trzcinowego, produkt serwatkowy (z mleka), emulgator: lecytyny (z soi), sól, aromaty.

Może zawierać także migdały, orzeszki ziemne i inne orzechy.

Komentarz

Informacje dotyczące składników oraz zaokrąglone przeciętne wartości odżywcze odnoszą się do aktualnie stosowanych receptur. W przypadku zmian w sprzedaży dostępne mogą być produkty o dotychczasowym i nowym składzie, dlatego zalecamy dodatkowe porównanie z danymi na opakowaniach. Ponadto różnice w okresach przejściowych mogą wynikać z nowych wytycznych zawartych w przepisach prawnych lub innych zmienionych warunków ramowych.